Creo.se

Har ni hört talas om Creo.se? Det är en kommunikationsbyrå som jobbar med strategisk rådgivning, produktion av tv och digital rörlig media och distributionslösningar åt svenska och internationella företag.

När jag läste mer om vad de gör så insåg jag att det verkligen är mitt drömjobb! Jag har alltid velat jobba inom media men jag har bara inte vetat exakt vad. Att jobba inom webb-tv är framtiden så jag tror verklignen att det är det som gäller om man vill satsa på median. De producerar bland annat nyhetsreportage, intervjuer, företagspresentationer, utbildnings- och säljkoncept och direktsändningar. Det låter verkligen som min grej!
 
Det är så svårt att veta vad man vill i framtiden, när man som 15 åring ska välja inriktning på gymnasiet så är det väldigt många som tvekar och inte vet exakt vad de vill. Därför valde jag samhälle som är en bred linje och även högskoleförberedande. Jag valde inriktningen medier, reklam och kommunikation eftersom jag tyckte att det verkade roligt. Det är definitivt rätt linje för mig och jag ångrar verkligen inte att jag valde den, men någonstans inom mig längtar jag bort från det här förberedandet och att få ta mig ut i mediadjungeln på riktigt. 
 
Jag vet att vägen är lång men jag vet att det kommer vara värt det till slut när jag står där med drömjobbet och den framtid jag började kämpa för vid 15 års ålder när jag valde gymnasielinje. 
 
www.creo.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0