New Year

Hej på er! Har haft ett underbart slut på 2014 och en fantastisk start på det nya året. Känns bara konstigt att skriva 2015, men man vänjer väl sig! Hade inte tänkt göra någon årsresumé eftersom jag inte riktigt har tid eller lust att lägga ner så mycket tid på bloggen, är inne i någon slags bloggtorka. Gjorde iallafall en liten sammanfattning om vad året har bestått av.
 
Det har varit massor av 18-års firanden, haft streptokocker mest hela tiden, träffat mitt livs kärlek och alltså spenderat var och varannan dag med honom. Dansat mycket och även varit danslärare, tränat till mig en kropp jag mer än trivs i, spenderat många soliga dagar vid poolen, klippt av håret och färgat det ljust, festat många härliga sommarkvällar, varit i både Turkiet och Spanien, börjat sista året på gymnasiet, haft dansuppvisningar, fyllt 18, jobbat på NK, varit i Örebro och firat nyår.
 
Det har varit ett bra år till och från och jag är många olika upplevelser rikare. 2015 är året jag tar studenten och börjar livet "på riktigt", så jag har höga förväntningar men är helt hundra på att det kommer bli BÄTTRE än jag någonsin kunnat tro.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0