Cancerforskning

Jag har skrivit om ForLife tidigare men deras budskap kan upprepas oräkneligt många gånger. 
 
Cancer är en hemsk sjukdom som har tagit många av våra närstående ifrån oss och fortsätter att göra det. Det är så vidrigt hur det drabbar människor dagligen utan att man kan göra något. Det enda man kan göra är att stötta cancerforskningen och visa sitt stöd genom olika föreningar.
 
ForLife är en av de organisationer som har valt att göra liknande produkter som ungcancer.se och skapat bland annat armband, halsband och iphoneskal där alla pengarna går till forskningen. Genom att köpa något bidrar man med pengar till cancerforskning och genom att använda det visar man sitt stöd dagligen. HÄR hittar ni deras onlinebutik, in och stöd.
 
Detta ligger mig extra varmt om hjärtat eftersom min älskade mormor gick bort i cancer 2013, därför tänker jag självklart stötta forskningen. Jag är även månadsgivare på Cancerfonden men vill man inte det så kan man gott o väl köpa ett smycke som stöd. Vill man inte ha ett smycke så kan man smsa BESEGRA 7080 till 72988 för att skänka 50 kronor till cancerfonden. 
 
Sist jag skrev om de så hade de samlat ihop 47 000 kronor och nu är de uppe i hela HUNDRA TUSEN vilket är sååå bra! De har även utökat sortimentet så beställde därför nyss ett armband med silverdetaljer. Snyggt och viktigt. Gör det du också!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0