Dans

Helluuuuuuuuuuuuuu !

Idag var det hemlig träning igen för mariannes fest. Vi var på dansskolan idag och höll på mellan 11 och 14, vi dansade massa skojjiga danser o så. Jag ska hoppa in istället för mimmi i pojkjazzen så mimmi, om du läser det här,: HAHAHAHA JAG ÄR BÄTTRE ÄN DIG FÖR JAG HAR KOMMIT ALLA GÅNGER OCH DU INGEN!
h3h3 näej gumman love you<3 min lillevän elise på dansen filmade alla danser och hon är så jädrans grym på det (Y) nu har jag massa snurrande, uppochner, skrattande, skakande, inzoomade filmer på något som ska föreställa dans! Hon höll på att fota oss också. Här är bilderna ;)

     


när jag kom hem duscha jag tills mina fingrar blev som russin :D

 till middag hade pappa fått en helt wierd idé :s han ville grilla, så han gick ut och ställde upp grillen i snön och grillade kött x) till de blev de potatiskroketter, mumms !

Ikväll blir det melodifestivalen och sen efter det har jag lovat pappa att vi ska kolla på Taken, mamma ville kolla på OS den tråkisen -.-

Ah juste idag direkt efter dansen skjutsa mamma mig till centrum så köpte jag den där guldiga koftan jag prova igår. Sen skulle jag gå hem egentligen, men mamma skjutsade hem mig :) i påsen med koftan som jag fick låg något mer, jag ba vafan är det här? sen såg jag att det var Anthon Berg godis, sån där äcklig med marsipan och typ något hallon guckellimuck :s

Nu har jag en fråga, till jenny? till någon annan? skulle någon/jenny kunna göra en ny header till mig (om jenny hjälper mig vill jag bara byta bild ) sen om någon skulle kunna visa mig hur man sätter in en header :) tack på förhand!


Kommentarer
Postat av: Nanna

jag kan hjälpa dig med en header!!!<3

2010-02-28 @ 11:34:33
URL: http://naannaaa.blogg.se/
Postat av: jenny

a jag kan göra de, och visa dej hur man gör, älskar dej, puss <3

2010-02-28 @ 12:27:22
URL: http://jennywiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0