Semmeldagen

Hej alla tjockisar!

Nu sitter jag här och skriver igen. Efter maten så skulle vi äta semlor men jag mår illa ab grädde och tycker det är äckligt så jag tog typ en tugga sen lämnade jag.. men den här dagen har en väldigt bra poäng!

DET ÄR ENDA DAGEN PÅ ÅRET SOM FAN FÅR TILLÅTELSE ATT VA TJOCK OCH ÄTA ONYTTIGHETER :D

Jag har inte skrivit på några dagar, anledning: sjuk. det suger verkligen ISTAPP att vara sjuk! Jag missar skolan,dansen, roliga händelser, kan inte vara med kompisar och det är frustrerande att bara ligga hemma hela dagarna, nåja jag har iallafall använt tiden till något nyttigt de här 2 sista dagarna för jag har faktiskt pluggat!

Idag så gick jag upp i vettig tid, sminka lite, klädde på mig sen bar de iväg till skolan ! :D fast det var bara för vi hade hk prov och jag kommer inte va i skolan nästa tis och ons för det är kaif då så jag kände att jag ville göra det idag så jag fick de gjort! Det kändes iaf som det gick bra men man vet ju aldrig, hehe ;)

Nu sitter jag och pluggar till engelskaprovet som är på torsdag och det känns som att det är feeeett mycket! :O

Jag har fått tillbaka min svarta w995 nu av pappa för att jag har höjt resultaten på prov och läxförhör, nu räcker det med att jag håller mig på banan och är duktig i skolan så får jag behålla den. Mamma och pappa har kommit på att ta bort mobilen är det värsta straffet för mig så de använde de sig av ganska mycket! -.-


så, här är en fin bild på semlan jag försökte äta :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0