mamma + dator = KAOSMamma har förstört min dator, så jag är jättesur på henne, och pappa var ännu argare för de enda mamma sa va: " jag vet ju inte vad jag gjorde jag bara klickade" hahah då blev pappa ännu argare o ba: "det är ju DET att du bara klickar och inte vet vad som händer!" varken jag eller pappa är någon dataexpert men vi kan iallafall lite, men just det mamma har lyckats med vet vi inte hur man fixar.. -.- så pappa hade en idé som jag gillar! mamma får min dator som har har gjort något konstigt med, och jag får en ny dator där de såklart ska va webb! :D (Y) fast då är det bara det där med pengarna... :/ men nu har jag bestämt att jag ska försöka spara till halva så ska nog mami o papi betala halva! Men får se om de går med på det eller om jag får ha den här muppade datorn -.-


Parodi på låten "Heartless" om Edward Cullen

HAHAHAH en parodi på kanye west´s låt "heartless" den handlar om Edward Cullen

http://www.youtube.com/watch?v=QCFnQFjHgvE

In Twilight, this guy I know
The palest skin you ever saw
All the girls still want him though
And now you know, I wanna be like Edward Cullen
I wanna be Edward Cullen
Wish I could be Edward Cullen

[Verse 1]
Wish I could be Cul-len
Wish that I could get all the girls, yo
Didnt have to breathe, didnt have to eat food
And of course I want to read everybodys thoughts
I wanna sparkle in the light, and drive a Volvo
And honestly I wanna play the Piano
Although it would suck to never turn 18
Cause I know pedophiles will try to rape me
I wanna say that Dracula is my homie
Be a Vegetarian even though I eat meat
Wanna say that Carlisle is my daddy
Thats such an awesome name, they'll all be jealous of me

[Chorus]

[Verse 2]
Wish I could be in, Dr. Cullens
Family and the Olympic Coven
Then Edward can, be my brethren
And he can tell me how to be more like him
Jasper and Emmett are so cool also
And Alice is like Katy Perry Hot N Cold
Dont wanna be near Rosalie, though
Cause I have a thing about being around a-holes
Id run and tell Edward to leave Bella, please
Its obvious she would much rather be with me
And if he says no, then Ill have to agree
Cause honestly, he could beat the crap outta me

[Chorus]

[Verse 3]
Walkin, walkin, walking dumb
Wish I could do the Edward run
Then I would be real quick too
And I could get home in time for Scooby Doo
If I was Edward, I would be
1,000,000 times hotter then he could ever be
And James would be afraid of me
I would live happily
If I could read peoples thoughts
I wanna have Edward Cullen's life
I wanna graduate a thousand times

[Chorus]
Brandlarmet gick!

Igår:
Äntligen fredag!!

Jag och Sara hade uppvärmningen på gympan idag i gsm och vi gjorde typ en fisklek x) lite svårt att förklara men hoppas de andra tyckte det var kul! Efter de så gick jag och Emma till coop och sen när vi står och väljer festis (a) så ringer Felicia så svarar Emma och då berättar hon att brandlarmet hade gått på skolan och vi hörde Jenny och sara skrika i bakgrunden och tjutandet av brandlarmet! jag fick typ panik och vi skyndade oss as mycket där ifrån, sen när vi kom ungefär till gsm så mötte vi Dennis, Alex, Victor och så berättar vi om brandlarmet och då börjar Dennis hoppa runt och ropa "Skolan har brunnit ner, skolan har brunnit ner!!" hahaha men så vare ju inte ;) när vi kom tbx till skolan så hade alla gått in och det stod inga brandbilar där, så falskt alarm, skolan hade inte brunnit. Emma och jag gick upp och satte oss vid en bänk i korridoren och sen kom Pernilla, jag ba:

Jag - pernilla! vet du varför brandlarmet gick?!

Pernilla - jaa

Jag - varför gick det då? var det någon som hade eldat i bildsalen som alla säger?

Pernilla - De hade eldat papper i bildsalen, men det var inte det som gjorde att brandlarmet satte igång.

Jag - vad var det då?

Pernilla - Det kan jag inte säga

Sen gick hon in i bildsalen... -.- jag och Emma satt och snacka sen kommer killarna så då satt vi och snacka lite med de o så, kul kul :)


Skönaste låten!

http://www.youtube.com/watch?v=1847roOZuSc

Elov & Beny - Hal som en tvål

----------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=UdA1x6oN3RA

fjällturken


Rybeerghh ♥

Jag och Amanda sitter hemma hos mig och vi lyssnar på musik, och hon hjälper mig med en massa saker på bloggen, för jag har ingen aning om vissa saker! (a) haha som tur e så har man kompisar som e bloggproffs. Det blev ett kort inlägg men har inte så mycket att skriva, dagen var som vanligt och imorrn ska jag och Sara ha uppvärmningen på gympan. hahhahahah vi ska ha grodboll eller hur, Sara?!hihi, aa bilden säger allt (a)

jag har en hemlis ;)


SNÖSTORM!

Igår var jag och Sara nere på stan för vi skulle köpa present till Bea och en ny mössa till mig eftersom jag glömde min gråa med rosett på tåget i västerhaninge -.- så jag tänkte " Men jag går ner på stan och köper en ny på Lindex, men när vi kommer ner, så har de tagit bort alla mössor förutom typ en basker -.- så jag fick typ damp så nu måste jag använda en grå, uttöjd som jag inte gillar, men hellre varm om huvudet än snygg. Sara köpte solglasögon mitt i vintern när det är 3 dm snö och storm, hur tänker man då när man går och köper solglasögon!? antagligen inte alls... xD och vi hitta lite fina saker som Bea ska få eftersom hon har ju fyllt år, de kommer bli askul på lördag!! Jag skulle ha köpt ny foundation men jag orkade inte slösa pengar på det nu, utan väntar ett tag.

På mentors(bajs)tiden idag så tog Mats iväg en till bildsalen så satt man där och snacka och så. Det var faktiskt rätt kul. Han frågade lite saker om mitt privatliv o så + massa andra saker. Tur jag är i hans grupp och inte i Åke´s, inte illa menat mot Åke, men Mats är lite mer... ja vad ska man säga? försiktigare ? hahah han började rodna när han fråga om jag hade pojkvän o så x)


Diggar/Dissar- SOMMAR!
- Lasias.com
- Dans
- Tony
- Böckerna "Clique"
- Big Ben
- Film
- Snacka med Mats i skolan
- Överaskningar- SNÖSTORM!
- Kvällsutegångsförbud
- Samsung mobiler
- Middag
- Dåligt humör
- Dyrt smink
- Illamående
- Lila rum
- Avbitna naglar


guds tre flickor ♥

när man hör den meningen så tänker alla på olika saker. Jag tänker på 2 speciella saker. Tv programmet och Jenny och Sara. Programmet är ju as bra som alla vet ;) men Jenny och Sara... hmm, men de är för att idag har jag verkligen förstått att de verkligen är mina allra bästa vänner, de håller mig uppe om jag rasat samman, de bryr sig, visar omtanke och det spelar ingen roll hur många gånger vi kommer att bråka, vi kommer alltid,alltid kommer att vara vänner, tillsammans blir vi tre änglar, tillsammans blir vi guds tre flickor! ♥JagÄlskarErMerÄnAllt♥

(Alltså jag älskar ju alla mina kompisar, men just idag är Sara och Jenny mer speciella...)


school

sitter i skolan vi har haft so istället för no nu, klockan är kvart över 2 och nu slutar vi, skrev bara ett litet snabbinlägg, bea gick hem idag för hon hade ont i huvudet så nu får jag åka själv till dansen sen... frågorna var skit tråkiga, väntar på sms från honey <3 nu måste jag sluta skriva ;)


är hemma hos knas-clara

Sitter hemma hos denna knasiga bruden nuuu :) vi äter loops som är världens godaste flingor typ!! :D snart kommer Jenny och vi ska vl hitta på något kul hoppas jag :) nu har clara ätit upp sina pannkakor och då ska hon redigera sitt collage med hästbilder så jag måste sluta skriv nu! :)
matlagning

Igår efter dansen så kom Jenny , clara, emma och vi lagade raggmunk och hade en mysig middag hos mig, sen åt vi glass och persikohalvor, muuumms! Vi hade hur kul som helst, så vi ska ksnke göra om det näst-nästa vecka :) vi fotade massa med clara´s kamera o hade lite skoj med idomin och mina pom poms xD

Och kom ihåg, man blir vad man äter, så se upp jenny så inte vi grisar äter upp dig! :D


smink eller inte?

Många vill ha en naturlig look utan att täcka igen porerna och få finnar eller sminka sig för mycket och bli tagen för fjortis. Men hur gör man då för att få den där naturliga looken?

När jag började sminka mig så började jag bara med lite mascara. Sen började jag få fula finnar och röda partier t.e.x kring näsan, ögonen så jag köpte en foundation som passade min hudfärg. På kvällarna tog jag bort allt smink och tvättade ansiktet med olika rengöringsprodukter (de bästa är från L´oreal ) och på morgonen la jag på ett nytt lager make up och det såg lagom ut men man såg ändå att jag var sminkad.

Efter ett tag så märkte jag att jag hade fler finnar än jag hade innan jag började sminka över allt. Men om jag skulle sluta sminka mig nu så skulle jag vara jätteblek och ha massa finnar som syns och röda partier överallt. Så nu är det försent att vara efterklok, jag skulle aldrig börjat sminka mig så mycket från början!

SÅ ETT TIPS TILL ALLA: GÖR INTE SAMMA MISSTAG SOM JAG UTAN ANVÄND SMINK SOM ANDASjag hade lite tråkigt igår och gjorde ett collage ;)


olw city - fireflies

Allt som har hänt idag har jag ju skrivit i inlägget under så har inget att skriva juste nu, alltså inget om dagen, men här är världens bästa låt som ni kan lyssna på nu och bli lika beroende av den som jag! (Y) nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Another Cinderella Story :)

http://www.youtube.com/watch?v=IMwImTbn_HE

Dagens:

Humör: trött, lite sjuk,
Plus: heeeelg :D
Minus: börjar bli sjuk, kallt :(
Frisyr: Utsläppt på dagen, tofs på kvällen
Kläder: Jeans, tröja, kofta, underkläder
Naglar: avbitna
Smink: Mascara,foundation, lite puder, kajal
Väder: Snö, kallt
Saknad: allt från sommaren..
Längtan: kärlek
Önskan: hålla mig frisk, va med sara


inte min dag verkligen! :(

IGÅR:
Dagen började med att jag klädde på mig miljontals tjocka kläder för vi skulle ju till hammarbybacken i Stockholm och åka skidor! :D yeey, alla var jätte förväntansfulla och de skulle bli jäätte kul, på tåget från Nynäshamn till Västerhaninge så glömde jag min mössa på tåget -.- , sen hyrde vi skidor, pjäxor, hjälmar, stavar o så. sen hade vi åkt ett tag och det var jätte kul och efter ett tag blev jag allt mer säkrare ju mer jag åkte. Så åkte jag ner för en jättebrant backe, och i slutet var de jätte kort stopp sträcka så jag bromsade allt jag kunde, och så skrek jag och PANG!

Jag åkte rakt in i ett nätstaket och flög in med ansiktet i en järnstolpe med en orange grej på, sen svimmade jag... jag vaknar av att sara står och säger: amanda!? amanda!?! jag låg på sidan och kände hur något rann i mitt ansikte, det var blod, det droppade ner på min jacka och i snön, petra och liftkillen hjälpte mig upp och då förstod jag vad som hade hänt, jag började gråta och kände hur fruktansvärt ont jag hade i näsan, efter ett tag var hela jackan blodig och liftkillen hjälpte mig till lifthuset där de torkade bort blod och tårar... mitt i allt började jag snacka om vart mina skidor hade tagit vägen, vilket sara tyckte va lite konstigt xD

Sara, felicia (jag har ingen aning om vilka som var i min närhet, så sorry om jag inte skriver allas namn, för jag kommer inte ihåg :(... ) fortsatte åka och jag skulle bara sätta på mig skidorna sen skulle jag ta liften upp så skulle vi mötas på toppen, men jag fick liften på mig och ramlade, då kom lift killen och tog med mig bakom huset och så tog han mina skidor och stavar och så la han upp de på sin skoter och så sa han: nu ska du få göra något som ingen annan har fått göra, så skjutsade han mig upp för backen på skotern! :D sen åkte jag ner och så träffa jag de andra. Jag kände mig jätteäcklig när jag åkte runt med en jacka med blodfläckar på båda armarna och på magen... vi tog riktigt fina gruppbilder där uppe i backen!

Hahah, sara, felicia,jenny, visst ägde jag när jag åkte ner för den där jäätte långa och branta backen, när jag körde värsta störtloppet (a) jag gillar låånga stoppsträckor annars bryter jag bara näsan :) resten av dagen kallade jenny och sara mig Blodis, de va lagom kul -.- när jag kom hem så skulle jag egentligen åkt på dans, men jag, mamma och kajsa åkte till akuten där de kollade lite på näsan + munnen o peta o så, röntgen var stängd så jag skulle komma tillbaka dagen efter när de hade öppet, så på morgonen klockan 8 åkte jag, pappa och kajsa ner dit och sen blev jag röntgad ocg sen fick vi vänta i typ 1 1/2 timme på att de skulle få svaren, så då gick vi och köpte drika, guanabana pineapple rekomenderas starkt!

Kom till bilden typ 5 minuter inna vi slutade, riktigt bra film vi såg! (jag såg typ bara eftertexterna) xD sen gick vi till gsm och hade gympa men vi skulle bara köra bollsporter så jag satt bara och tränade liite med hantlar o så vid sidan om. :) till lunch var det pannkakor! yeey de va gott :) sen hade vi engelska, de var förhör och det kändes bra, kommer säkert inte få alla rätt för jag hadeinte pluggat på verben.. men bra ändå tycker jag! sen hade vi so och de var rätt svåra frågor, vi försökte jobba så seriöst som vi kunde, vihade datorvagnen och då var vi liksom inte inne på andra sidor än man skulle, så tummen upp till oss för bra arbete! (Y) på kvällen blev det att gå tilltåget, försening 25 minuter, snacka i tele med sara som typ sov, hoppade in typ 20 över 5 och vi börjde 5, de gick bra, men jag börjar känna mig alldeles luddig i huvudet och snorig och ont i halsen, men ska nog ta och krypa ner i sängen snart och kolla på någon film! :) bilder kommer någon annan dag!


dans ikväll

Hallojsan!
efter jag hade varit med Neny så gick jag o handla lite till imorrn sen åt jag middag och sen satte jag mig här, nu ska jag på dans!


^^

Lonely, she is so lonely, she got no body, call 911, oooooooooooooohh

Jag och jenny skrev den här texten idag när vi såg en viss person när vi skulle gå hem till jenny. Jenny hjälpte mig att göra en header. Jag och neny nuddpussades lite nyss ;) tommy e dum han skrämde mig så jag svalde mitt tuggummi så jag typ såg ut som en katt med en hårboll i munnen :( jag kunde inte andas tänk om jag liksom hade dött! fast de kommer jag säkert göra imorrn eftersom de säkert kommer en lavin i hammarbybacken (enligt jenny)

xoxo, btw jenny wiklund e bäst i hela världen :D (jenny skrev)


Väinö Linna

Hallojsan :) sitter i skolan med jenny och sara, Vi har svenska och vi ska skriva om tråkiga författare -.- jag skriver om Väinö Linna och jenny skriver om Ludvig Holberg och sara.... hon skriver ut bilder på snubbarna! :D om man stoppar ett finger i saras öra, då kommer fingret ut på  sidan huvudet, fast de va ju ingen nyhet att sara är helt tom i bollen? här kommer en liten söt bild på Väinö Linna :PDet typ snö/regnar ute och de är svin kallt så kommer inte precis vilja gå ut men jag måste gå hem på lunchrasten och hämta pengar till imorrn för då ska vi åka skidor med skolan! man fick välja mellan pulka,utförsåkning i hammarbybacken, fotosafari, skridskor, långskidor. Jag,sara,jenny,clara,felicia valde utförsåkning i hammarbybacken! :) Sajc och Felicia i fjällen liksom! jag ska ha med mig en stor ciabatta och varm oboy typ. fett kul de kommer bli, var så himla länge sen jag åkte skidor så kommer va fett dålig :$ HAMMARBYBACKEN! HÄR KOMMER VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !! :D
Grattis Bea!

Idag fyllde bea år! :D innan slöjden så lurade vi upp bea på vinden och gav henne 14 stycken japp eftersom hon älskar Japp och fyller 14 :D haha så himla smart asså! Dagen var rätt vanlig förutom att jag tappade humöret och blev rätt nere på slöjden.. bara kände mig inte glad, orkade inte skratta, inget var liksom kul, hade bara lust o gå hem och krypa ner under täcket och aldrig mer kliva upp... men så kom karlsson på taket och minifjortis :D vi gick ner på stan till pris kossan och typ flumma xD då blev jag mycket gladare :) sen kom clara boyfriend Gustav och hans kompis som jag inte vet vad han heter :P vi typ försökte foto de heeela tiden men de ville aldrig va med på bild tillsammans -.- men tillslut fick vi några söta bilder på de! :) mini + mini liksom, hur söta som helst tillsammans! hoppas de håller mellan dom :) Här kommer några söta bilder!

        jag vet jag är efterbliiiiiiven

jag vet att jag är lite efterbliven, alla hade bdb typ ett år innan mig, alla hade comviq innan mig, alla ade facebook innan mig, alla fyllde 13 innan mig, så jaa... jag är helt enkelt lite efterbliven! xD men nu har jag facebook så alla addar mig: Amanda Molander :) haha jag upptäckte då att det fanns en som heter Molander i Gröndal typ, undrar om vi är släkt..? :) sen blev jag liiite damp på min msn för fick typ nåt virus :( hoppas det fixar sig! idag var de en vanlig måndag och efter skolan var jag med torbjörn  och  carl o vi va lite flummiga som vanligt då xD ocg tog lite skojjiga bilder o filma lite skojjiga videor xD sen var det dans, balett -.- så smart som jag är, så hade jag glömt både dansdräkten OCH strumpbyxor så jag fick dansa i mjukisbyxor och linne. Imorrn får jag bilderna av sara, asså bilderna som jag och jenny tog ;) Imorrn är det tisadg den 19 januari vilket betyder..... BEA´S FÖDELSEDAG! :D hon fyller ju 14 imorrn, alla grattar henne! :) klockan ör 20.53 och jag har glömt att äta middag :o men tar väl ett äpple eller något snart. Känner mig faktiskt väldigt trött eftersom det är måndag + att jag somnade rätt sent igår :/ här kommer en bild på mig och sötaste Bea :*
Har precis skaffat blogg :)

Idag har jag och P3RNRBRINK varit i simhallen o de rätt najs :D
Tack Jenny för att du ska hjälpa mig eftersom jag är nybörjare på bloggar så de här går inte särsilt bra för mig x)
RSS 2.0