Min livsstil

Gud va snygg kropp du har! Blir såååå avis :O Kan du inte berätta hur du har gjort för att få sån där vältränad kropp?
 
Svar: Åh tack så jättemycket! Ni anar inte hur glad jag blir för såna kommentarer! För en gångs skull på länge så känner jag mig bekväm, nöjd och framförallt stolt över vad jag åtstadkommit med mig själv. Jag har blivit starkare fysiskt och fått muskler men jag har även fått bättre självförtroende och blivit starkare som person av det. Jag har aldrig trott på dieter eller genvägar utan det jag har gjort är helt enkelt att ha skaffat mig en livvstil som fungerar för mig! När jag äter nyttigt och tränar så mår jag bra både på insidan och utsidan o det finns absolut ingenting som jag saknar med mitt gamla liv, det är sån här jag är nu och jag tänker fortsätta leva som jag gör.
 
Jag har alltid varit aktiv som person eftersom jag har dansat sen jag var liten, men det var inte förrän i 8an som jag började tänka mycket på vad jag åt och började träna mer. Då gjorde jag min första "viktresa" som jag inte alls mådde bra av, hade ingen kunskap alls och mer eller mindre svälte mig själv. Men jag mådde inte bra även om jag gick ner mycket i vikt. Därefter har jag försökt fram och tillbaka att hitta ett levnadssätt som fungerar för just mig och sen lite mer än ett år tillbaka känner jag att det är såhär jag vill leva. Att äta nyttigt, utesluta sötsaker och att träna flera gånger i veckan är inget jag tycker är "jobbigt" utan jag gör det för att jag älskar det.
 
Jag tycker inte att man ska döma en person efter hur den har valt att leva sitt liv, jag tycker inte heller man ska sätta in människor i olika fack som t.ex "hälsosam" och "ohälsosam" för hälsa är mer än bara grönsaker och gym. Alla har sin egna hälsa som mår bra av olika saker, där både inre och yttre välmående spelar roll. Min livvstil varierar något oerhört, ibland har jag ingen motivation till att träna och ingen lust att äta nyttigt och då gör jag inte det heller! För som sagt så är det ingen diet jag går på, jag vill leva och se tillbaka på att jag har njutit och mått bra, vilket jag inte tror att jag gör av att begränsa mig hela tiden och helt stryka vissa livsmedel. Jag tror på långsiktigliga och individuella kost- och träningsplaner där fokusen ska ligga på att bara må BRA!
 
Här är mina resultat på mina tre "nyttiga perioder" som jag hade under hösten/vintern. Ni ser ju på datumen att det är exakt tre månader mellan bilderna. Jag har egentligen inte velat/vågat lägga ut dom men eftersom jag fick så positiv respons på mina studiobilder tidigare idag och har fått komplimanger i verkligheten så känner jag mig redo för att visa det här. Allt går om man vill och det har varit kul att testa på stenhård "diet" under den tiden och jag kan defnitivt säga att det fungerade och jag har fått otroliga resultat. Men det är en stor psykisk påfrestning att vara så begränsad till att hålla "dieten" att det har varit väldigt svajigt känslomässigt att göra det här. Kommer alltså inte fortsätta med såna perioder (just nu) utan bara leva efter min livsstil som jag tycker fungerar utmärkt. Jag mår bättre än någonsin!! Go me!
 
 

Kommentarer
Postat av: Astrid

Wow vilka resultat! Grymt bra jobbat :)

2014-02-01 @ 19:35:36
Postat av: Anonym

Hej! Ville först säga att jag älskar din blogg, du verkar ha mycket motivation eftersom du tränar så ofta. Kan du inte berätta lite mer om hur du gick ner i vikt? och vad är till totala viktnedgång och på hur lång tid? är planen att gå mer nu eller bara hålla vikten? vad vägde du förut och vad väger du nu? många frågor men skulle vara tacksam för svar! :)

2014-02-05 @ 17:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0