Svar på kommentar

Hej, jag har en fråga. Hur gör du för att komma över en kille? Liksom tips på hur man ska hantera saker och inte, tar du bort alla bilder på er två eller låter du sånt vara kvar för att han enda har varit en stor del av ditt liv och för att du vill bevara bilderna? bryter du kontakten helt eller försöker du gå över till att vara vänner? Sen nästa fråga, hur vågar man bli kär igen? Hur vågar du falla för någon igen trots att du trodde att den förra killen va den rätta? Hur vågar man öppna upp sig så mycket igen efter att man har blivit sårad?
 
Svar: Hej! Jag måste börja med att säga att jag absolut inte är någon slags kärleksexpert, talar bara utifrån egna erfarenheter och vad jag tycker fungerar. Har skrivit ett läsvärt inlägg som du kan läsa HÄR om att komma över någon. Men till din första fråga, jag tycker det är bäst att bryta helt och hållet, för annars blir man bara påmind om massa saker och det blir mycket jobbigare att komma över honom. Det spelar ingen roll vem det var som gjorde slut, det är alltid jobbigt med ett breakup.
 
När jag och mitt ex som jag var tillsammans med i 1,5 år gjorde slut och försökte vara vänner så slutade det ändå på något sätt med att man inbillade sig att man hade känslor igen, men det ledde bara till mer trubbel. Så det är bäst att lägga allt bakom sig, ta bort honom från facebook, instagram, radera hans nummer osv. Självklart är det jobbigt att radera en person som har betytt mycket från sitt liv bara sådär, men i slutändan kommer det ändå vara värt det. Jag tycker inte man borde spara massa bilder på telefonen då det är lätt att gå in och kolla på de o börja sakna honom igen. Men en del som betyder mycket kan man spara någonstans i en mapp på datorn eller något, så att man ändå kan minnas honom lite eftersom han ändå har varit en stor del av ens liv.
 
Din andra fråga är så himla svår. Hur vågar man bli kär egentligen? Jag tror att man aldrig någonsin riktigt vågar, förrän man helt plötsligt faller för någon utan att man riktigt fattat det själv. Det är och kommer alltid att göra ont när man förlorar någon man älskat och som man trodde var den rätta, men varje dag som går blir man lite starkare, lite gladare, lite modigare och tillslut har man öppnat upp sig utan att man ens tänkt på det. Jag tror det bara krävs att man träffar rätt person som man riktigt vågar bli kär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0