Svar på kommentar

Kan du göra ett inlägg hur du tränar för du har sååå snygg kropp!!!
 
Svar: Tack så jättemycket! Ni anar inte hur glad jag blir av era fina kommentarer. Vill ni läsa mer om min kost & träning så har jag en kategori för det som ni hittar HÄR där jag lägger mina inlägg som handlar om sånt, men tänkte summera lite i det här inlägget.
 
Just nu dansar jag 2 ggr/veckan och det är den enda "bestämda" träningen som jag har, men sen brukar jag lägga in ca 2-3 powerwalks eller springturer och 1-2 styrkepass beroende på vad jag har att göra den veckan! Jag brukar jag även variera min träning mycket så att jag inte tex springer exakt lika långt varje gång för då vänjer sig kroppen vid en sorts träning om man gör exakt likadant vecka efter vecka. När det gäller styrketräningen så kör jag allt hemma med vikter + skivstång och ibland endast kroppsvikten. Varierar mellan att köra tunga vikter och få repetitioner eller låga/inga vikter med fler reps.
 
Förutom träningen så håller jag även en god kosthållning utan socker, snabbmat och liknande. Försöker att äta så "clean" som möjligt och dricka mycket vatten, sova bra, äta mycket frukt o grönt och framförallt försöker hitta en livsstil som fungerar för mig. Ibland vill jag dock äta en pizza en helg och då gör jag det, det handlar om balans och att må bra!
 

Kommentarer
Postat av: Tilda

Tack för svaret! Dina träningsbyxor är jättesnygga! Vart kan man köpa såna?

Svar: H&m!
Amanda Molander

2014-05-22 @ 22:07:43
URL: http://tildamicaela.blo.gg/
Postat av: Anonym

kan du göra ett inlägg där du svarar på det här? Jag är en tjej som jätte görna vill gå ner i vikt och så, men just nu kan jag knappt springa 1 km utan att känna att jag nästan dör.. Jag är inte tjock eller överviktig, bara dålig kondition och när man knappt kan springa till bussen utan att bli väldigt andfått så är det inte särskilt roligt att fortsätta försöka. Undrar om du har något tips på hur man ska komma över den spärren liksom.

2014-05-24 @ 22:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0