Studentångest

Om 39 dagar tar jag studenten. Om lite mer än en månad är jag fri från ALLT. Mentalt sett har jag varit redo länge och aldrig varit såhär skoltrött som nu. Det känns som igår vi sa att det "bara" var 100 dagar kvar, det har gått så fort. Så fort att jag inte hinner med. Men jag kan inte njuta av att det är så kort tid kvar eftersom jag vet hur mycket jag har kvar att göra. Jag skulle vilja stanna tiden och göra allt sånt jag inte hinner eller inte gör pga jag är så stressad. Jag går runt med en klump i magen varje dag och tänker på allt jag borde göra och instället gör jag ingenting.
 
Samtidigt som jag har denna ångest så har jag jobb och dans att ta hand om, även om jag har valt det själv att ha vid sidan om. Men hade jag inte haft det så hade jag gått in i väggen för länge sedan. Jag vet att  jag inte hade mått bättre av att ha mindre att göra eftersom jag tycker att det är roligt och hade jag inte fått göra något annat än plugga hade jag totalkraschat. Dock kan jag ångra i efterhand att jag inte tog mig tiden att göra saker på en gång när jag sitter här med rester upp över öronen, sönderstressad, trött och omotiverad till allt som inte har med att ligga i sängen att göra. Då hade jag fortfarande älskat mitt jobb, kunnat njuta av det härliga vädret, jag hade varit en gladare person och jag hade haft mer ork.
 
Men nu orkar jag ingenting. Jag orkar knappt göra det jag vet att jag mår bra av längre, istället lägger jag mig i en hög och dör. Jag saknar motivation till allt och har knappt lust att ta studenten längre eftersom jag vet att det är så mycket att göra innan dess. Den som sa att gymnasiet var den bästa tiden i livet gick inte samhälle. Jag känner bara USCH för allt.

Pure

Hej! I onsdags hade vi vår studentskiva på Pure med filmtema! Jag var utklädd till rödluvan och Nathlie till Alice i underlandet. Det var så himla roligt under hela kvällen, jag blev "klassens kommentar" vilket var klockrent haha! Hade alla mina närmaste vänner där, min underbara klass, drack goda drinkar och dansade hela natten lång. Var inte hemma förrän vid 5 men det var såå värt det!
 

Busy

Hej på er! Har hänt mycket på sistone, i helgen har jag jobbat och haft sleepover med en saknad vän vilket var välbehövligt. Man får så mycket positiv energi av det och en pepp till livet! Igår var jag på antagningsträff på Jakobsbergs folkhögskola och jag var sååå nervös, helt sjukt. Av 80 personer måste just JAG utmärka mig för att bli en av de 25 som blir antagna. Så nu är det bara att hålla tummarna fram till den 31 maj!! Idag väntar en lektion i skolan och sen är det även dags för min studentskiva. Vi håller till på Pure med tema movienight, ska bli så himla roligt! Ni får se min karaktär imorgon ;)
 

Kristall

Hej! Igår var jag på studentskiva på Kristall med tema Moulin Rouge! Det var hur roligt som helst och alla var väldigt bra utklädda, tyvärr ganska dålig musik men vi hade det bra ändå. Kom dit vid 10-tiden och insåg då att jag hade glömt min biljett.. Så fick betala inträde i dörren vilket såklart är surt eftersom det är dyrare än biljetten + jag egentligen redan hade en. Men det kändes bättre efter lite tequila och drinkar! Vid två hade vi ont i fötterna efter att ha dansat i klackar hela kvällen så vi gick till donken för att äta vad som kan ha varit den godaste hamburgaren i mitt liv, innan vi åkte bil hem och somnade gott!
 

Lov

Hej! Har försökt att blogga på senaste tiden men har varken haft inspiration eller ork till det. Tar på mig alldeles för mycket pass på jobbet, även om jag älskar det så blir det slitigt att jobba varje dag efter skolan + helgen. Kommer dock kännas bättre när lönen kommer sen! Men nu har jag lovat mig själv att lugna ner mig på jobbfronten eftersom det är en hel del i skolan också.
 
Har iallafall haft ett riktigt härligt lov där jag har hunnit med att vila upp mig, fira Nathalies 19 års dag med middag på Vapiano, mysa med Simon, några korta pass på jobbet, tränat en hel del, bytt rum, umgåtts med lillesyrran, firat påsk, haft grillpremiär och firat min och Simons 1 års dag på finrestaurang i gamla stan. Ett riktigt bra lov med andra ord!
 

RSS 2.0