Studentångest

Om 39 dagar tar jag studenten. Om lite mer än en månad är jag fri från ALLT. Mentalt sett har jag varit redo länge och aldrig varit såhär skoltrött som nu. Det känns som igår vi sa att det "bara" var 100 dagar kvar, det har gått så fort. Så fort att jag inte hinner med. Men jag kan inte njuta av att det är så kort tid kvar eftersom jag vet hur mycket jag har kvar att göra. Jag skulle vilja stanna tiden och göra allt sånt jag inte hinner eller inte gör pga jag är så stressad. Jag går runt med en klump i magen varje dag och tänker på allt jag borde göra och instället gör jag ingenting.
 
Samtidigt som jag har denna ångest så har jag jobb och dans att ta hand om, även om jag har valt det själv att ha vid sidan om. Men hade jag inte haft det så hade jag gått in i väggen för länge sedan. Jag vet att  jag inte hade mått bättre av att ha mindre att göra eftersom jag tycker att det är roligt och hade jag inte fått göra något annat än plugga hade jag totalkraschat. Dock kan jag ångra i efterhand att jag inte tog mig tiden att göra saker på en gång när jag sitter här med rester upp över öronen, sönderstressad, trött och omotiverad till allt som inte har med att ligga i sängen att göra. Då hade jag fortfarande älskat mitt jobb, kunnat njuta av det härliga vädret, jag hade varit en gladare person och jag hade haft mer ork.
 
Men nu orkar jag ingenting. Jag orkar knappt göra det jag vet att jag mår bra av längre, istället lägger jag mig i en hög och dör. Jag saknar motivation till allt och har knappt lust att ta studenten längre eftersom jag vet att det är så mycket att göra innan dess. Den som sa att gymnasiet var den bästa tiden i livet gick inte samhälle. Jag känner bara USCH för allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0