Operation

Hej, nu var det ett tag sen jag kikade in här. Sista dagarna på lovet har jag varit hos Simon i vanlig ordning, men även hunnit med en shoppingdag med Nathalie som jag inte träffat på snart 3 (!!) veckor samt en sleepover med Bea som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Så mysigt att catcha up med sina bästa vänner!
 
Idag var ingen vanlig dag heller, imorse opererade jag mig nämligen. Om ni minns har jag tidigare skrivit om mina problem streptokocker och halsbölder, vilket ledde till att jag skulle ta bort halsmandlarna, som det nu var dags för! Det hela gick väldigt snabbt och jag kände mig trygg med min narkosläkare. Först fick jag byta om till operationskläder, sen fick jag massa morfin och smärtstillande innan jag blev sövd och operationen utfördes. Vaknade upp ur narkosen efter en timme och var bara extremt trött och hade ont i halsen. Fick då isglass och pratade med mamma & sjuksköterskan om hur det hade gått. Såklart så förstod man nästan ingenting av jag sa, var ju rätt påverkad av allt morfin. Mitt i allt började jag dessutom gråta och skratta innan jag sen somnade jag om två timmar. Haha!

Därefter åkte vi till Apoteket och hämtade ut massa mediciner som jag ska ta 4-5 gånger om dagen. Annars har jag bara sovit hela dagen. och då menar jag verkligen HELA dagen. Sov i bilen hem och sen när jag kom hem har jag sovit till och från enda till klockan 10 på kvällen. Det enda jag har fått i mig idag är ett glas drickyoghurt, en skål buljong och en isglass - och det fick jag kämpa i mig. Mår illa mest hela tiden och allt fick heller inte stanna kvar i magen om man säger så..
 
Nu har jag iallafall precis tagit min sista dosering medicin för idag och väntar på att morfinet ska verka så jag kan sova. Sen imorgonbitti ringer larmet vid 8.00  för då måste jag fylla på. Det här kommer bli två jobbiga veckor tror jag, är helt slut så ska faktiskt sova ännu mera nu. Blir jättetrött efter jag ätit och tagit morfin (som nu) och somnar då vad jag än gör, så säger godnatt nu innan jag somnar på datorn så får jag se när jag uppdaterar nästa gång!
 

Kommentarer
Postat av: Helena Johansson

Vad skönt att det ändå verkar ha gått bra! Krya på dig!
Kram

2015-01-09 @ 11:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0